16 Jan 2020

Bubnjevi Trazi se uvezban bubnjar (Bg)

Aleksa – Objavio Akysta36        

Opis oglasa

Gitarista trazi uvezbanog bubnjara radi saradnje i kreiranja autorske progresiv metal/rok muzike.

Stilski u pravcu muzike poput bendova gojira, symphony x, periphery, tool i slicno ali uopste nije stilski ograniceno, pre svega je najbitnije da se skapiramo sviracki i po idejama.

Kasnije bi se nasla i ostala ekipa za bend.
Iskljucivo me interesuju bubnjari koji su veoma tehnicki potkovani, tacni i uvezbani uz metronom i da im sviranje i vezbanje uz njega nije strano.

Vodim racuna o ritmickoj tacnosti pri sviranju i ta strana ritmicke preciznost mi je veoma bitna da se isprati i od strane bubnjara jer sam imao uglavnom losih iskustva sa bubnjarima po tom pitanju, takodje mi je bitno da poseduje svu sopstvenu opremu (bubanj, cinele, itd)
Imam dosta napisanog materijala i do sada nisam uspeo naci nikoga ko je potpuno zainteresovan da ovakvu pricu razradi sa mnom do kraja i doprinese jos ideja pa sam skoro i odustao od nje ali ajde rekoh evo da probam i ovde.. Voleo bih da pronadjem nekoga ko deli slican entuzijazam i zelju da se aktivno radi na pesmama, svira, smislja snima i vezba. Ukoliko si zainteresovan javi se da popricamo oko svih ostalih detalja. Bavim se i audio produkcijom vec dugo godina pa bih se pobrinuo za sve u vezi tehnicke strane snimanja i produciranja pesama.

Kako se prijaviti

Ako si zainteresovan javi se na 0604949244 viber/whatsapp Ja sam iz Beograda pa me interesuje samo Beograd i bliza okolinaMuzički stil: Metal. Tip muzičara: Bubnjevi. Oglas ističe za 24 dana.

117 ukupno pregleda, 2 danas

Prijavi se na ovaj oglas