24 Oct 2017

Vokal Trazi se muski/zenski vokal za rock COVER bend

Pedja – Objavio bspainkillerNovi Sad, Vojvodina, Serbia

Opis oglasa

Bend koji se sastoji od gitariste, bubnjara i basiste trazi muski ili zenski vokal za saradnju i organizovanje svirki u Novom Sadu i okolini.
Usvirani, zanrovski raznovrsni, studijski iskusni, muzicki kretivni i odgovorno druzeljubivi(moze i obrnuto). Trazimo cetvrtog i finalnog clana slicnog karaktera, sa solidnim vokalnim mogucnostima, (minimalnim)iskustvom u studiju i javnim nastupima, stardosti 25-35 godina, koji bi nam omogucio da zajedno napravimo jednu zanimljivu i malo drugaciju pricu u odnosu na klasicne cover bendove u NS-u. Lako, zar ne? :)
Od bendova i zanrova ima svasta, bez domacih pesama, Hendrix, Purple, Idol, Maroon 5, Daft Punk, Peppers, Pearl Jam, Prince, Kings of Leon. Repertoar je manje-vise spreman i usviran, naravno, ostavljeno je prostora za korekciju shodno sposobnostima vokala i njegovim/njenim licnim zeljama.
Za sve ostale informacije slobodno pisite.

Kako se prijaviti

https://www.facebook.com/ablepharus.kitaibelii; bspainkiller@hotmail.comMuzički stil: Rock. Tip muzičara: Vokal. Tagovi: #metal, funk i Pop. Oglas ističe za 3 sedmice.

289 ukupno pregleda, 2 danas

Prijavi se na ovaj oglasAuto Blogging Software