16 Mar 2019

Vokal Iskusna ozbiljna pevacica trazi bend

Natasa – Objavio 91nataly        

Opis oglasa

Pevacica koja je studirala na muzickoj Akademiji u Novom Sadu i pevala u Jazz orkestru prof. Aleksandra Dujina trazi ozbiljan bend u Beogradu koji bi se bavio svirkama po gradu i bio veoma aktivan po tom pitanju, svirao bi sve preko jazz standarda, najcesce po elitnim i ostalim restoranima, jer iz toga imam itekako iskustva, a i to se najvise placa. Dugogodinje iskustvo imam u pevanju jazz standarada na vise jezika (engleski, portugalski, francuski) po najelitnijim restoranima po Novom Sadu, imam 27 godina, prijatnog sam izgleda i imam manire i glas potreban za pevanje ovakve muzike. Radila sa mnogim drugim bendovima iskljucivo JAZZ i POP svirke (standardi, Sting, domaci i strani pop, finija muzika)

Trazim po mogucstvu trio, ali otvorena za predloge! (udaraljke, gitara, mozda jos jedan duvacki instrument, mada moze po dogovoru, jer nekad veci bendovi ali dobro organizovani mogu da uspeju takodje)

Molim samo ozbiljne da se jave pa da se organizujemo! Trazim vise bendova, tojest projekata, bar za sada, dok se ne ustali jedan od njih. Drugi bend, tacnije projekat bih zelela da mi bude neki AKUSTICNI DUO (gitara + ja (glas)) gde bi se radio iskljucivo moderni POP i malo JAZZa.

Kako se prijaviti

Isljucivo preko SMS-a na telefon 0642327672 NEMOJTE ZVATI jer radim u svojoj firmi, pa da se dogovorimo preko poruka, a poziv po dogovoru! :) Imam snimke na jutjubu, mozete me cuti ovde https://www.youtube.com/watch?v=smE7BsoipP8Muzički stil: Jazz. Tip muzičara: Vokal. Tagovi: #jazz, bend, iskusan, iskusna, ozbiljan, pevac, pevačica, Pop, restorani, Svirke, trazi i Vokal.. Oglas ističe za 28 dana.

177 ukupno pregleda, 2 danas

Prijavi se na ovaj oglasWordPress Automatic Blog