8 Jul 2019

Gitara Gitarista trazi blues rock/hard rock bend

Slash        

Opis oglasa

Trazim ljude koji vec imaju bend ili bar deo benda, ali otvoren sam i za pokusaje sastavljanja istog ako se nadje neko zainteresovan. Ono cemu ja tezim i ka cemu naginjem jeste blues rock/hard rock
da bih bio precizniji bendovi koji to oslikavaju su : GnR, SMKC, Clapton, Zz top, Joe Bonamassa, John Mayer takodje, SRV i mnogi drugi.. Zelim ozbiljnu ekipu koji su spremni da ozbiljno radimo i da se posvetimo tome sto volimo, da budemo iskreni jedni prema drugima kao bitna stavka a ne da se lazemo, da radimo kao tim i da ukazujemo jedni drugima na greske bez ljutnje jer jedino tako bi moglo da se postigne neko „savrsenstvo“. Kao konacni cilj to su svirke..ako dotle dodjemo posle cemo lako. Ja sviram otp 5 godina, imam iskustva i sa bendovima i svirkama, preferiram da sviram solaze jer mi to lazi i u tome se pronalazim na tome jako puno i vezbam ali naravno uvek sam otvoren za bilo kakve predloge i ne spadam u onu kategoriju solo gitarista koji po svaku cenu moraju oni da sviraju sve solaze na kraju je ipak najvaznije kako zvucimo svi zajedno na sceni, pritom idem i paralelno na casove tako da se i ja razvijam i napredujem svakodnevno. Zivim u Beogradu tako da su probe i svirke u Beogradu jako vazan faktor, bilo bi bolje da smo generacijski blizi zbog lakse saradnje ali i to isto moze da nema nista sa sličnoscu godina, ne bunim ni protiv mladjih ni starijih clanova, ja imam 21 godinu.

Kako se prijaviti

Mozete me kontaktirati putem email mladen.dokicc@gmail.com Javite se i nadam se da cemo saradjivati. Pozdrav !Muzički stil: Rock. Tip muzičara: Gitara. Tagovi: #rock i Blues. Oglas ističe za 23 dana.

75 ukupno pregleda, 1 danas

Prijavi se na ovaj oglas