8 Nov 2018

Bubnjevi DAJEM ČASOVE BUBNJA

Željko – Objavio Zeljko milovanovicLazarevac, Vojvodina, Serbia

Opis oglasa

Dajem časove bubnja, nije toliko važno koju muziku slušate .. Imam 10 učenika koji već par godina uče kod mene.. To je jedna grupa, sad pravim novu grupu.. Tj.novi učenici dolaze, pa pravim opet grupu..
Lakše je kad nas ima više, tj.lakse je meni , da svima objašnjavam u isto vreme..par njih je već napravilo svoj bend i veoma su zadovoljni.. Ko je početnik vežbacemo na početku sami, a kome trebaju dodatni časovi onda svi zajedno ili kako se vec dogovorimo.. Vežbamo u studiju u Beogradu ili kod vas kući, ali opet će mo se i oko toga dogovoriti, oko plaćanja će mo se dogovoriti.. Bitno je da naučite osnove i da savladate tehniku, za pare će mo lako..
I ko nema pare, opet nije problem, jer to moram da naglasim.. Neko nece imati para, pa se neće ni javiti.. Pare nisu problem.. Mogu da održim par časova i bez naplaćivanja.. Za sve ostalo, kontaktirajte me na broj ili na viber

Kako se prijaviti

Možete me zvati na telefon ako se ne javim odmah pustite mi poruku ili me kontaktirajte na viber.. Srdačan pozdrav 👋 0644259485Muzički stil: Narodna. Tip muzičara: Bubnjevi. Oglas ističe za 25 dana.

49 ukupno pregleda, 2 danas

Prijavi se na ovaj oglas