30 Oct 2019

Ceo bend Bubnjar/Kompozitor Trazi Ljude za Death/Black/Tech

Nikola – Objavio nikola.pacek.vetnic        

79097_artist

Opis oglasa

Tražim ljude zainteresovane za rad u bendu uživo ili na projektu death/black/tech žanra ili srodnih, s napomenom da nažalost nisam zainteresovan za stoner, trash, heavy, sludge i slično; određena varijanta symphonic metala (sa matricama) može eventualno da dođe u obzir.

Najvažnije mi je postojanje jake motivacije, želje da se u ovako nešto uloži vreme i trud, kreativna crta kojom se može doprineti zajedničkom rezultatom, kao i težnja da se napreduje, pre svega muzički ali takođe i tehnički.

Ja sam bubnjar i kompozitor, imam 35 godina i mnogo iskustva u raznim žanrovima iza sebe. Kao bubnjar, onome što želim ovde da kreiram(o) sam se najviše približio svirajući u ovim projektima:Kao kompozitor najrelevantniji bi za ovu priču bio autorski projekat SVARUN:

Otvoren sam za saradnju sa ljudima svih uzrasta. Ponavljam, akcenat je na kreativnosti, nešto manje na tehničkoj spremnosti. Ja sam trenutno nisam na nivou na kom sam bio na nekim od tih videa, ali znam da se kvalitetna muzika može napraviti i sa skromnijim tehničkim sredstvima a to je za početak dovoljno. Ukoliko bismo našli smisao u zajedničkom radu tehnička navežbanost bi došla sama po sebi.

Nalazim se u Novom Sadu i bilo bi dobro da se jave ljudi iz okoline ili koji su spremni da putuju. Posedujem kompletno opremljen prostor (minus bass pojačalo) u okolini Novog Sada sa mogućnošću osmokanalnog snimanja proba. Takođe imam iskustva u snimanju i miksanju materijala.

Kako se prijaviti

Mail: nikola.pacek.vetnic@gmail.com Viber: +381691484282 (imam problema sa telefonom, ako ne odgovaram - mail) FB: https://www.facebook.com/nikolapacekvetnicMuzički stil: Metal. Tip muzičara: Ceo bend. Tagovi: #death, band, Black, metal, projekat, snimanje i tech. Oglas ističe za 9 dana.

107 ukupno pregleda, 4 danas

Prijavi se na ovaj oglas